Andrei Tarkovsky community opět v provozu
Související odkazy:
 externí linky:
 + A. Tarkovsky Community
Bývaly časy, kdy byla adresa www.skywalking.com/tarkovsky nejbohatším zdrojem informací na toto téma. I po spuštění kanadského serveru Nostalghia.com si tyto stránky uchovaly svůj význam. Až do ledna 2002, kdy na ně byl podniknut hackerský útok. Nyní se už opět začíná blýskat na lepší časy.

Adresa www.skywalking.com/tarkovsky je již je opět funkční, alespoň do té míry, že se vám při přihlášení nevypisuje chyba. Stránky získaly poněkud jednodušší vzhled a zatím je zde plně funkční jen diskusní fórum na hlavní straně. Po registraci a přihlášení můžete diskutovat s celým světem nad novinkami na téma Tarkovskij, přičemž zde máte možnost zvolit si svou perzonalizaci: čili upravit si stránky tak, jak vám to vyhovuje (vzhled, počet zobrazených zpráv a příspěvků ap.) Krátce jsou zde zmiňovány všechny aktuální informace, přičemž většinou jde o linky na jiné servery s obsažnějším materiálem. Další sekce, které jsou zobrazeny v levém menu (Filmografie, Bibliografie, Fotogalerie ap.) jsou zatím nepřístupné, resp. "ve výstavbě".

Sympatické na celém webu je, že umožňuje jednotlivým návštěvníkům přímo diskutovat či informovat ostatní. Toto diskusní fórum tak je vhodným doplňkem k materiálově obsažnému serveru Nostalghia.com, který je přece jen zaměřen spíš na sběr a archivaci materiálů.

[připravil Petr Gajdošík. Na Nostalghia.cz publikováno 14. září 2002]
(poslední update: 4. dubna 2004)    
TOPlist
© 2001-2016 Nostalghia.cz
Petr Gajdošík  © 2001–2016
nostalghia(zavinac)nostalghia.cz


Prezentace na síti Facebook a G+